Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillsammans bildar vi ett fantastiskt konstverk

Längtar efter att få hjälpa
mina svaga sjuka medmänniskor
mitt hjärta blir så varmt av att se
deras glädje över en hjälpande hand
och att ge dem tröstande ord
inspirera med ljusa kärleksfulla
det är så oehört fint och uppbyggande
berikar livet så mycket!
tänk om vi människor brydde
oss om varandra mycket mer
än vad vi gör i detta samhälle
som bara verkar bli kyligare
och där ensamheten är stor
utanförskap mobbning hat
är ett växande problem och
det behövs verkligen motarbetas
utav kärleksfulla handlingar!
jag vill och fortsätter göra
låt oss ta varandra i hand
visa att vi alla är betydelsefull
vi är skapade unika och
tillsammans bildar vi ett
fantastiskt konstverk!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 12:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2018-05-12

  aol
Jag tar din hand i min så underbart sant skaldat,
2018-05-11

  Dito VIP
Så fina tankar du lämnar kärleks fotspår efter dig
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP