Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mörkermantelns svep


ibland kommer ensligheten

rum som expanderar

 

under mina fötter

rullar jordskredsljud

 

ont anande

ser jag bara vråldjupet

svartna för ögonen

 

inga ord

absolut inga ord

smärtans stavelser uteblir

men inte själva smärtan

 

det ingärdade gruvhålet

sår ångest och

tuktar den växande

 stängslar luften omkring

vad vore

en reva i molntäcket

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg