Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lekte för länge med djävullen

Varför måste jag kriga med dig när jag har mitt eget krig i mitt huvud,
Du skriker på mig som jag skriker på mig själv

Du tror att du känner mig men egentligen vet du inget

Så småningom ger jag upp men du märker inget

Jag lekte för länge med djävullen så nu är jag med änglarna




Fri vers av ttbb
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-05-11 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ttbb