Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med dig ...

 

 

du är lust

och jag är längtan

hunger och törst tar över allt annat

sist andas smygande emotion




Fri vers av Rise Little One
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-02 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin så känslofull :)
2018-10-08

  Quasimodo
Mycket lust och hunger i detta andetag!
2018-10-03

  Karina"Kia"
Att i kärlekens hetta så är förnuftet inte i kontakt*ler*
2018-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One