Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LEVE ISLAND, som INTE tar in låneord i sitt språk!


SJÄLVMORDS-tankar

jag ska använda ordet SJÄLVMORD

och VÄGRA använda ordet "hen"

vi har tryckfrihet i vårt rike

så jag väljer att nyttja den

folk som tager sig av daga

det är INTE  "suicid"

de som vägrar inse detta

vägrar se problemets vidd

 

LARZ GUSTAFSSON 11/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger
Publicerad 2018-05-11 14:56



Bookmark and Share


  Anya VIP
Oavsett om man kallar det självmord eller suicid så är det ett mycket allvarligt problem. Varenda självmord är ett stort misslyckande för hela samhället. Men svårt att komma åt.
2018-05-14

  Bodingen VIP
"Hen", tack och lov hör jag nästan aldrig nån säga det löjliga ordet, finns bara i PK-elitens lilla förkrymta världsbild.
Och varför krångla till det, ett självmord är ju precis som det låter.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP