Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rämnar

Då kommer du här och säger att du vill prata
På arbetstid
Intensiv och lyhörd
Min krigspansar knäcks .. äggskal och rodnad
Vad sägs igentligen ? ..jaha, mm, var var vi nu då
Du får inte kliva in så här och se mig!!
Mina hårt felplacerade pusselbitar bryts isär
Nu måste jag sätta ihop dem igen
Utan att fuska
Ajjjj
Låt mitt fuskbygge va
Nu är du allt jag tänker på




Övriga genrer av Desmonia
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-11 15:00



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Fastnar för "krigspansar knäcks .. äggskal" en motsats som ger en tanke om att väggen/hinnan/skyddet är tunt, men kanske det var ett ord som kom i ett obevakat ögonblick.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Desmonia
Desmonia