Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skata i skuggornas tempel

Att vandra i mörkrets strålkastarljus är som att mötas av den döda skatan vid asfalterad vägkant. Dess glänsande fjädrar fångas upp av solstrålen som lyser upp sorgens prismor och den inte längre minns känslan av att sväva bland tukaner och sälar i regnbågsskimrande Aurora Borealis. Där regnskogens värme du andas in och där Arktis kyla du andas ut. Du drömmer dig bort på en evighets resa där friheten tindrar i dina glittrande ögon. Och allt. Ja allt är som att vandra i mörkrets strålkastarljus. Vid asfalterad vägkant. En vårdag som snart blir till sommar.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP