Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Between your thighs

Kom och vänd ,
för ser allting bakom,
flera signaler vet det,
de vet det, det var längesen nu,
de har ingen aning, för alla faller ner,
men står fortfarande kvar,
alltid redo att samarbeta, utan alla lågor,
hela klungan står i mörkret,
letar en bländande tid,
undrar om de ser , utantill,
verkligheten så underbar att man bryter igenom,
balanserar på en tunntråd,
hela fantasin står upp och ner,
släpper boken utan att falla,
lätt, lättar, det är lätt...




Fri vers av JonasH
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 15:57



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Mångbottnad text, väcker tankar. Så ska poesi vara, vidga vår kännandes gränser, leka med vår fantasi. Det
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

JonasH