Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kopplar ned



bredbandet kopplar av
befriande
frikopplad

sitter i ett minnes palats
tysta själar söker kunskap
de stora lövklungor
viskar svagt omringade
känner glädje spira som ett frö
rulla ut knoppen mot solen

alla skuggor slinter
då dagen fläker upp sitt ljus
ser en omkullslagen butelj övergiven
bland strandgräset
hör vinden sätta läppen mot kragen
spelar musik en dov ton

från havet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP