Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRÄDET

Jag planterar ett träd
ett litet
och ser det framför mej
stort

Men trädet är litet
jag är gammal
och jag vet
det växer ej fort

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-11 18:27



Bookmark and Share


  Minkki VIP
... men det inre ögat ser det stort, det är som att på en gång ha både gammeltiden och barndomen inom sig
2018-05-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa saker får man göra för kommande generationer...
2018-05-12

  Feliaxel VIP
Fint att plantera ett träd ,det kommer alltid finnas någon som gilla det i framtiden
2018-05-12

  Landsfiskalen
Fint det där!
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP