Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor

Fem fina gudingar i vår Kullavik

uppfyllda av ejdererotik

uppvakta en och en

av ådor och se´n

blir det fler vackra ejdrar i vår vik!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 1923 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-05-11 18:57



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
I en kort sentens
Livets djup så
skönt beskrivet!
:}
2018-06-25

  Ronny Berk
Fina fåglar, fyndigt beskrivna ...
2018-05-28

    Dan Myrbeck
Synd man är ej där...
Vilken fin e-rotik...
2018-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om vårens inverkan!
2018-05-13

  mare VIP
Så fin
tala om
liv och lust
vid din
så vackra
kust!
2018-05-12

  Öknens Ros VIP
Ja, se när vårkänslorna slår till! :)
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick