Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min far var yngst

 

Hur mycket sorg kan det bo i ett ögonpar

Så tunt, så uppgivet, skälver en kropp

Minnena tränger ut från varje por och 

styrkan är långt borta

 

Plötsligt är sista resan en verklighet

En far ger sig av, han måste få lov 

att göra så ...

 

Nu är allt stilla.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-11 19:24



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Vackert skrivet om avsked och sista resan.
2018-07-15

  Larz Gustafsson VIP
"Ska du resa nu?" tänkte jag om min far.
Och det gjorde han. 2012.
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP