Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderaternas nya giv: LIKA FÖR ALLA

Moderaternas nya giv: LIKA FÖR ALLA

Låter väldigt socialistiskt,tyvärr har ju M gått mer på sossarnas sida. Reinfeldt var ju absolut en Sosse i förklädnad. Lika för alla,skallar ju lite snedvridet,de vet att det är inte så kommer inte att bli det heller. Vissa har fördelar att de är ekonomiskt oberoende vissa är fattighets-pensionärer. En del jobbar och ha det bra,medan vissa blir sjuka och är sjuka,men klassas då som simulanter av samhället. Att vara fattig är inget brott. Pengar är inte allt,nej,men då har de inte varit utan pengar.

Det är så väldigt orättvist i detta land. Det finns inga lägenheter så "barn" får vara hemma tills de fyler 30 år eller mer. Invandringen har ju ställt till det för befolkningen. Otryggheten är något som de flesta känner av. När brinner min bil? När blir jag överfallen? Åtskilliga brott knark som flöder i bostadsområderna. En man med fru och barn bor i min fastighet kommer från något afrikanskt land. Mycket trevlig. Han sa i går: Det är för mycket kriminalitet i Araby Växjö. Jag tycker det är hemskt att mina barn ska växa upp i en sådan miljö Så nu ska jag flytta ut på landet,sa han. De har slagit sönder min bil två gånger. Jag vet vilka de är,men det gäller att ha bevis.

Vi barnhemsbarn fick 250.000 för sveda och värk så att säga. Medan terrorister från Egypten fick 3 miljoner,där är vi inte lika. Alla invandrare har en bil ingen dålig bil. Har du försörjningsstöd får du inte ha en bil men ändå har de en finare bil. När jag köpte min första bil jobbade jag länge innan jag kunde köpa min begagnade bil. I dag gör de inget och ändå har de råd med en bil. Polisen säger att det är knarket som genererar detta.

LIKA FÖR ALLA,det låter som om en musiklärarinna säger till ett barn: Du sjunger väldigt bra. Men så är inte fallet. Hon vet att hon sjunger falskt. Det är fel att säga så. Det är faktiskt så att vissa har mer gåvor än andra,så ska då denna person stagnera för att bli: Lika för alla.
Jag har ingen sympati för den nye M-ledaren. Han är för akademisk och har inte foten i den svenska val-myllan. Jag tror att Bathra hade gjort det bättre. Så Lika för alla blir ju bara några ord som aldrig kommer att ske. Alla kan bli något om man sätter den sidan till. Men då får den ju inte dras ner för att kvoten Lika för alla kommer upp.
Många är frustrerade i dag och det borde skalla:

JAG SÄGER NEJ TILL ALLT

Bo Grapenskog




Övriga genrer (Essä/Recension) av Knoparemoj
Läst 355 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 20:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2018-05-12

    ej medlem längre
Jag säger också NEJ! Ingen röstning för mig!
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj