Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170828


älskade


droppar av glimmande guld
faller i min kupade hands mörker
dina brinnande ord
lyser mitt ibland det gråa
som droppar efter regnet
över vattenfågelns fjäderskrud
jublande lycklig att åter se
dina ord bland stjärnornas fäste
på nytt födda
darrande i månljuset
som en droppe i ljudet från
våra inre världar
lycka
att åter se
dina blomblad
öppnas



Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 21:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2023-09-25

  morgonstjärna VIP
!
2022-12-10

  in effigie VIP
ljuvligt kärleksmåleri...
2018-05-12

  lila fjäderblomman VIP
Ordens betydelse är guld från den älskade
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP