Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett stenkast härifrån

Tegelröda väggar, vita tegel längs fönster
I sandlådan byggdes livets drömmar
En strimmar av evigheten lyse ner i det mörkaste hörn

Vi faller ner, slagen till inte vill bara vara glömd
Stor seglet vill inte hissas, livet vill inte det du ville
Livet är inte ett spel som skall spelas, bara levas

En evighet sen var jag bara en liten fjant som drömde om ett liv, ett stenkast härifrån
Livet fyllde så seglet, lät livet fylla det
Drömmar skvalpade fram, utan någon som helst plan




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com