Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar av längtan

Låt allt bara vara, låt mig bara vara
Jag vill bara vara i fred, vill inget mer
Drömmar om allt det där, jag vet inte mer

Kärlek och allt med det, jag har fått det
Livet och döden, det har jag fått nog av

Jag vet bara att livet är en ensam stig
Vad hjälper när livet inte vill följa mig




Fri vers av jordarp@hotmail.com
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jordarp@hotmail.com