Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mot

 

 

dess mitt

 

en andning

av försommar

i det avlägsna, genom

 

den öppna glipan

 

och minnet smeker

hur asfalten på min inre gård

 

doftade sextiotal

 

nära sinnena mot nakna fötter

tyst tassande

 

tid

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 05:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
fint fokus så bra skrivet
perfekt bild till.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP