Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright: Soligajag_1


Morgonens uppvaknande

Dessa bakverk ska tillredas med kärlek och
mjuka händer som stimulerar
smaklökarna.

Kan inte med ord beskriva vilken ynnest
det är att bese detta med egna ögon.
När sötman rinner utmed hakan och
njutningen tar över.

Det blir en härlig dag med stoj och stim,
flacka runt bland borden.
Service till ända!

Suckar och tar en klunk av det kalla kaffet .
Vad gör det när jag fått en grupp på strålande
humör !!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-12 07:21



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Det ser ju super-duper-inbju-Dan-de ut!!!!!!!!!
2018-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att kunna glädja andra...
2018-05-12

  Valter Örn VIP
Den glädje man ger återglänser på givaren !
2018-05-12

  ULJO
Bröd är kärlek, visst
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP