Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

603.PUSH ME TILL NEXT LEVEL.

I DINA ÖGON tittar jag ...Döda sina egna och ersatta av främlingar!!!
Åh!Hur försåtlig tanke...men VEMS är den?

SVARA!

för vilket syfte och för vad ackumulerades i århundraden
genetiskt material skulle plötsligt utsättas för ett sådant
öde.Har deras tillgivenhet blivit så låg och liten för DIG,
att utrotningshot inte kan undvikas.
Inte skona deras skönhet,uppåtsträvande blick och flygande
tanke som bara liknande DIN ...

Denna blandning river sönder själ i mig och ger avsmak
i hjärtat,inte av hat till en främling,men därifrån vad är
viktigt för mig att titta på alla individuellt,vad som är
tilltalande för min konstnärliga syn,dess ursprungliga
skönhet som inte kan upprepas.
Allt och alla har sitt eget syfte och egendom att vara
särskiljbara likt alfabetet,som skapar och delar ordet.

Oförutsedd natt sköt mig för att därigenom öppna en
liten fraktion i DIN VISION!

Förlåt en myggas konservatism råhet och arrogans
att bita DIG och av önskan att ersätta UNIVERSUM
med sig själv.....




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-12 09:27



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
ÄR KRIGSOFFER INTE DRAMA !!!?
och KRIGET inte heller
där utplånas millioner liv.....
och DET pågår fortvarande ...

VAD ÄR DRAMA DÅ !!!!!!!!!!!!!?


2018-05-19

  Jan Widströmer VIP
Fragmentariskt ursinne (?)projektiliserat mot för läsaren okänt mål ...
2018-05-16

  Annie b'larsson VIP
Bra där Petter! Precis så.
2018-05-13

  petter rost
Ja nog skulle du vara betydligt rikare, omfamnande och varm än det universum vi i dag lever i. Denna text, spelar mig ingen roll om författaren kallar den Drama/Dialog, det är textens ord som betyder, säger mycket – långt utanför "kärleksdikt eller ren nonsens" – jag tror du missar allt av denna text i den uppbyggda motsättningen. Det finns kärlek, eller frånvaro av, i dessa rader – hur kan vi annars läsa
"Allt och alla har sitt eget syfte och egendom att vara
särskiljbara likt alfabetet,som skapar och delar ordet". Hur kan sådana ord gå förbi någon som VERKLIGEN läser!

2018-05-13

  Lollitta VIP
...DET GÄLLER ALLA KRIG ...
2018-05-13

  sotlugg
Vet inte om jag tycker det här är drama?
2018-05-12

  Landsfiskalen
Antingen en kärleksdikt,
eller ren nonsens!
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP