Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Bianca

Du är en gnistrande diamant
det lyser omkring din gestalt
en glittrande stjärna på mörka
oändliga himlahav som vinkar
mod till alla som kämpar på för
frihet och för demokratins rättigheter
ditt hjärta glöder för rättvisa
dina ord brinner för sanningen
vilken tapper kvinna Du är
rak som en väldig fura
fightar Du mot lögnens
alla vinklade budskap
tack vackra Eldsjäl
för att Du finns!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-12 10:32



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP