Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Noteringar

 

 

skriver egentligen 

för mig själv

för att minnas 

mina misstag

och 

mina bra vägar 

 

för att reda ut

härvan, minnas

hur och varför




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-21 17:07



Bookmark and Share


  Fulbergarn
för sin egen skull först, sen är all uppmärksamhet en kul bonus som faktiskt är en drivkraft
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik