Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innan du vet ordet av



Bortanvinden vred
for över min horisont


uppdämda behov
utan fördröjning


som pulståg med
höghastighetssyndrom


ut till fingerspetsarna
och tillfälligheternas


spel till glasnyckeln och
det förseglade rummet


dit alla insatser gick




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-12 10:58



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Uppvaknad känslostorm i
poetisk dräkt. Härligt flöde.
Gillar.
2020-11-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP