Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto från våren 2017


Jag gör så gott jag kan

jag är den jag är

vill vara så

inte göra som alla andra

jag går min egen väg

har mina egna tankar

blir ledsen

när någon hoppar på mig

talar om för mig 

att jag har fel

som den konstiga doften i kyrkan

som gör mig sjuk

det finns personer

som talat om för mig

att jag har fel

det är jag som inbillar mig

jag gör så gott jag kan

vet vad känner och hur jag påverkas

jag tänker ofta

jag ska inte ta åt mig

jag vet själv hur min kropp fungerar

det kan ingen

besservisser veta eller förstå

jag känner mig ensam många gånger

trots att jag har vänner

som förstår mig

det gör så ont i själen

jag blir ledsen

känner tårarna bränna bakom ögonen

jag vill inte visa mig svag

trots att jag blir rädd många gänger

när dom som sig tror vet och kan allt

försöker få mig att ta tillbaka 

det känt dofta i kyrkan

jag är den jag är

och ingen ska få mig

att försöka bli någon annan

hålla med dom

som säger att jag inbillar mig

att det luktar mögel i kyrkan

 

anits 13 maj 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-15 23:25



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Du vet bäst själv hur du har det och bry dig inte om vad andra säger...
2018-05-26

  Lars Hedlin
Att göra sitt bästa är gott nog..kram
2018-05-21

  aol
Bra skrivet man känner att det är från ditt hjärta, är själv ledsen Wildcat även din skrivarvän har blockerat mej utan anledning,
2018-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Svenska Kyrkan luktar lik.
2018-05-16

    ej medlem längre
Känner man en doft så gör man, det är inte inbillning ifall det är bara där man känner den. Stå på dig och fortsätt gå din egen väg, kram!
2018-05-16

  Bibbi VIP
Lycka till att själv välja Dina vänner!
2018-05-16

  Niliboy
Stå på dig! Vi har alla något som bekymrar, men inte utan bön!
2018-05-16

  Solstrale VIP
Ja kom-ihåg dig och minns mig, alla som, vill ditt bästa, glöm alla dem, som inget bryr sig...
2018-05-16

  ULJO
Rätt. Glöm inte bort dig själv
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP