Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen men förlorar sin själ?" (Jesus)


ISTÄLLET FÖR ETT LIV

istället för ett liv - 

ett tidsfördriv

och samma gamla jakt

på glans och prakt

man bygger sig en

statuspyramid

man sitter på dess topp

men saknar frid

konturen av en lie

klarnar snart

och åren gick med sådan

ryslig fart

så tystnar ännu en

förlorad själ

så fjärran från den Gud

som ville väl

 

LARZ GUSTAFSSON 21/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 431 gånger
Publicerad 2018-05-12 14:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, inte "hen". Aldrig "hen".
2018-05-15

  MALVAA VIP
förlorad själ ISTÄLLET FÖR ETT LIV.
HEN ÄR BARA BORTA NÄR ANDRA NJUTER AV LIVET, LIVET SOM KUNDE FÖRLORAD SJÄL NJUTA AV OCH STRUNTA I ALLT ANNAT ÄN LIV

2018-05-12

  Språk, hjärna!
Fint och sant!
2018-05-12

  objekt3
Pyramidspelet: lycka
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP