Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När ormbunkar inte längre når skosulor

Bortom ormbunkar faller löven sakta obemärkt min axel
Plötsligt visar sig vårens skogar inte längre tunga i leran
Mina skor trampar upp stigar där huggormar inte längre når att bitas även om stinkande hundskit ändå hänger kvar i sulorna, vilket ingen kan styra över
Ett namn och ett efternamn väcker frön till blommor inte bara en gång
utan varje gång en paus i sinnet gör sig utrymme
Jag åker med för att jag omöjligt kan hindra det som sker
Det kommer till mig och jag väntar på att stigar trampats så tydliga att jag bara kan ägna mig åt att gå framåt




Fri vers av Gena
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-12 14:59



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
"Ett namn och ett efternamn väcker frön till blommor inte bara en gång", är vackert!
2018-05-12

  sotlugg
"när ormbunkar
inte längre når
skosulor

gömmer sig vårskogar
och skor
trampar upp stigar"

då hade jag tyckt om den <3
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena