Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Uljo sin text fick skriven, min kritik på den tam o eftergiven. Blev dock i sig till, vann dock ej medalj o sigill, kanske om den rikligt vill. (Ibland betyder vill, vilse) Min text skulle egentligen har varit nr 1688.


Kritik på en text (1835) rim





På snyggt berättande rim
pennan synes vara i trim
badgäster syns i fägnad få
lycka dock där i hjärtats vrå
text om livet tragik i tjo o tjim.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-12 23:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med pennan i trim så kan ditt rim gå varhelst Du vill nå - som just så här!
2019-03-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP