Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me too eller Lika för Lika

Det hände mig åtskilliga gånger

när jag inte var fullt så gammal som nu,

att jag blev hembjuden till damer  på supé

tillsammans med ett par av hennes vänner

När det var dags för uppbrott så tog hon avsked av de andra

och gav mig en notis om att jag skulle stanna kvar

Och det var bara att foga sig, tacka och ta emot

En del kvinnor kan vara lika vivöraktiga och listiga som män

när det gäller amour




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-12 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP