Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var morgon med Bibeln skänker underbar förtröstan!


Jaga hälsa å ödmjukhet!

Har inmundigat hagtorn

bryggde tio minuter,

men först mate te,

nu slår hjärtat så mjukt,

Jesus sade:

nu går jag till Fadern

men uppstår efter

tre dagar....

allt vad ni ber om

i mitt namn skall

ni få....

Då önskar jag

hälsa och ett

gott mod!

Vad är meningen

motion å poesi!

Å, hjälparen

helig Ande!

Gläd dig!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 351 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-12 16:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
fint skriftat om jesus och frukosten. dagens viktigaste mål.
2018-06-20

  Bo Himmelsbåge
Fin dikt om Dina härliga kraftkällor...
Bibeln och Jesus... samt stärkande drycker och motion... Du förbereder Din dag på ett helt underbart sätt...!
Carpe Diem - Fånga dagen!

Varmt tack!
2018-05-13

  ResenärGenomLivet VIP
Fin text...gott att veta vart man kan vända sig...
2018-05-12

  Stay Golden
På hälsan ska vi stå
2018-05-12

    ej medlem längre
Jag blir ödmjukt tacksam när jag läser dina fina ord.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy