Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20171014


stranden



du står där på stranden
av en öde rymd bestrålad
med bilden av dig själv i vattnet målad
Vem ställde dig där ditt anlete att spegla
vem före dig till denna öde strand
ska du härifrån utan farkost segla
bort från dig själv till drömlöshetens land


Nej älskade tag min hand
jag varken kan eller vill dig överge
låta sorgen tömma dig på allt liv och se
dig drunkna bland tångens frågor
våra hjärtan för varandra står i lågor




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-12 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP