Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det enkla livet

det enkla livet
är det sköna

att följa årstiderna
nära hemmet

att gå vart som faller mig in
hitta ett bestånd av ramslök
lägga mig under stjärnhimlen

- vad planerar ni till helgen?
är en fråga som gör oss ställda
- för oss skapar dygnen sig själva!

badvakten
som återvänt från "utomlands"
frågade mig:
- åker du aldrig på semester?
- jomen visst, jag cyklar ju ofta till badhuset
och på vägen dit, går jag sakta genom parken!










Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-12 19:12



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Bra, tankeväckande text.
2018-05-14

    ej medlem längre
Din livsfilosofi är livskvalitet!
2018-05-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text av en jordnära livsnjutare!


2018-05-13

  Feliaxel VIP
Livet ska vara lätt att leva
Mycket tänkvärd text
2018-05-13

  ULJO
Låt dagen komma som den gör. Inga måsten, inga krav
2018-05-13

  lila fjäderblomman VIP
En sann livskonstnär, heja dig! Blir glad av att läsa
2018-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Det finns folk som planerar sönder sin ledighet.
2018-05-12

  Kungskobran VIP
Låter skönt och avkopplande,
gräset är inte grönare på andra sidan.

2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP