Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dröm


Paradox I

 

jag var ute 

 

samtidigt som 

 

jag var inne 

 

matade katter och hundar 

 

samtidigt som 

 

jag förnekade yttervärldens existens 




Fri vers av Nanna X
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-12 20:11



Bookmark and Share


  farbror zwed
·
{
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
När man är inne
några få minuter
i pågående värme bölja (så) är man
varm i kläderna
på noll-tid. Gjuter nytt golv på Ba+
veranda och justerar varenda math model. Modellen Ellen är inte (ac) mycket
för njutande (just) nu – emellertid. På
faktura (#) 25 är summan formellt
även eller oäven – minus är inte (ac)
på agenda… n. Fenomenet existens får
fabrorn att begrunda en [1] och
annan bok-
titel. May might work when gray day be-
fore say way (W) et | c.
______________________________
}
·
-----------------------[ff]----------------

2018-05-22

  Anya VIP
Jaa man kan liksom vara både ute och inne samtidigt. känns igen.
2018-05-14

  Stefan Albrektsson
Schrödinger: nu med allt (eller är det inget) i lådan!?! Riktigt riktigt fyndig text och skum dröm!!
2018-05-13

  TrollTörnTrappan VIP
Och hur länge varade detta välbalanserade tillstånd...?

2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X