Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsknark

I väder och knark
... är du stark

Kom inte hit och snacka skit
Vi är gjorda av granit

Otro mig som en häst
Du har inte förtjänat dina spänn

Looser och pundare
Jag gillar marängswizz och bark.




Bunden vers av idisavant
Läst 302 gånger
Publicerad 2018-05-12 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idisavant