Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En (se)renad till sökandet efter det som man för länge sedan borde ha behövt att hitta... En pärla eller egentligen vad som helst av allt det vackra i livet, som gör att man kan få den där "aha" upplevelsen...


I lönndom

 

 

 

Över sand

Genom storm 

Längs oroliga vatten -

Enträget de söka

 

Människan.

 

Att först - av alla

Önska finna

just den snäckan

 

Med sin förunderliga

Pärla -

Som av självaste

Livsvisdomen glimma

 

 

 




Fri vers av Densen VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Densen
Densen VIP