Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

det blev sommarväder helt plötsligt
nu – i början av maj
snart över en vecka med 20-25 grader i skuggan

nåt liknande har vi inte sett varje år
inte ens mitt i sommaren
och få se hur det går – hur länge det håller i sig

vitsipporna blommar för fullt
snart är det kabbelekornas tur,
björkarna får löv, häggarna börjar blomma,
liljekonvaljerna, alla möjliga blommor
jag inte vet namnet på...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 21:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En makalöst fin tid.
2018-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP