Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170424 tidsmässigt inte stor skillnad men temperaturmässigt har naturen exploderat


ÅKER


böndernas åker är harvad och klar
skummande vågor böljar i brunt
mot en grönskande arm
litografisvarta grenar
skiftar i dämpat violett
snart brister knopparna
i skiraste sång
fiskmåsar vinglar och dyker
i tjuriga vinden
landar bland andetagen

De skummande vågorna




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 308 gånger
Publicerad 2018-05-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP