Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårtidens Thoran

De grå dvärgarnas skara
med dydränkta skor,
går genom dimman
med förlorad morgonsol.

Letar, förgäves efter ljuset
ljuset som tändes vid vägbom.
Signal som blinkar, där finns
stigen som går mot hoppet.

©Bosse 12 maj 2018.





Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-12 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten