Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktarens strävan

Jag fångade orden ur fåglarnas sång
ropade ut dem med buller och bång

Jag tolkade grenarnas sorlande sus
formade meningar med liv och ljus

Jag följde vindens ljumma toner
-skapade strofer värda millioner

med känslor och tankar
som solfyllda bankar
där hjärtat flyger
till dig smyger
och du vilar
fina stilar
kilar ut
mjukt
and-
löst












Fri vers (Fri form) av Syrran77
Läst 96 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-13 01:11



Bookmark and Share


    Lars J
Bravo!
2018-05-27

  Monika A Mirsch VIP
Väl skaldat och tilltalande, inspirerande!
2018-05-15

  stig wikman
SUVERÄNT
GJORT
OCH
PRÄNTAT.
2018-05-14

    Peter Söderqvist
"Jag fångade orden ur fåglarnas sång " är en fantastisk början. Fin text.
2018-05-13

  sotlugg
gillar slutet
2018-05-13

  Fulbergarn
riktig bra skaldat, lite annorlunda slut - gillar sånt
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Syrran77
Syrran77