Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jorden har förlorat en gäst

 

Det bor en saknad 

i mitt hjärta

Det sjunger sorgesånger

i mitt bröst

Det viskar på återseende

i varje andetag

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-13 07:32



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Underbar att läsa, sorglig men med en visshet om återseende.
2018-07-15

    ej medlem längre
Titeln är bara den underbar!!!!!
2018-06-18

  Måna N. Berger
Kram!
2018-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Själv skrev jag denna det året (2012):

https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1490909

2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP