Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäster Jerry Lee och trivialiteten


Slungar ut sina eldklot

till sånger borrar sig genom

trivialitetens ytskikt iförd cigarr

våghår och bootsklack på pianot

som vrider sig av lycka



när fartfesten förtöjts

i rockmannaminnet rullar

slentrianbetvingaren

under tystnad hemåt

på mullermatta




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-13 08:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han bidrar till att cementera ytligheten.
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP