Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

604.Reflections in connection with the inauguration!

UNDER STOOOR PÅVERKAN ...

1.Grannlandet Ryssland är för Majestätiskt
för att omvandlas till en ansiktslös matryoshka!
2.Var är stoltheten,högmodet för sin ryska ledare,
som sätter Ryssland på toppen av Olympia?
3.Sådan förnedring och mobbing som vissa utsätter
Honom för skulle inte något civiliserat land tillåta
i förhållande till dess etno...påminner om fariséerna...
4.Hur kan man vara så avundsjuk?
5.Att arbeta i en 360 graders cirkel med intelligens,flitighet,
hängivenhet med oreglerad tid,som presidenten utför,
är inte jämförbart med det vanliga där endast små,
begränsade,personliga intressen med 8 timmars arbetsdag.
6.Barnets skapelse tar inte bara 9 månader,fråga de
som redan har fött ... det är års investeringen till deras
uppväxt.Staten är Moder av Mödrar och av sådan storlek
som Ryssland,kräver tålamod,tid i allt som i andra mindre
länder.Rysslands grandiosa resultat är synligt och sticker
avundsjukt i ögonen överallt.T.ex en Krimbro,
som Obelisken,vad är den värd!
 7.Snabba cash resultat,inte för alla.
8.Har du eget namn,efternamn,språk,det är första
som skiljer DIG från mängden.Detsamma gäller länder!
9.Välsignad vara GUDS Mäktiga Herrens Sanning och
HANS utsträckta Hand över DEN vise brinnande själ
som innerst inne ställer först VÅRT LANDS intresse
liksom Vladimir Vladimirovich Putin för sitt.

KORSNINGS TID AV ÅRHUNDRADEN ÄR OCH
BLIR ETT BÄSTE VITTNE. AMEN!!!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 353 gånger
Publicerad 2018-05-13 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP