Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prioritera livet

Inte förrän du är nöjd med det liv du har kan du göra bättre val i livet
Lev framåt inte bakåt,fundera inte på det som varit för det går inte att göra om
Skratta och var glad för det du har,i morgon kan det vara försent

Livet är för kort för att slösas bort på onödiga saker och på människor som inte ger livet någon kvalitetshöjning
Var rädd om det som ger livet mening,familj och nära vänner som bryr sig om dig för den du är
Ge dig själv dom upplevelser som du drömt om tillsammans med dom du älskar
I morgon kan det vara försent




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-13 11:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och stark
2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Goda råd, väl värda att ta vara på.

"Enjoy yourself, it's later than you think
Enjoy yourself while you're still in the pink
The years go by as quickly as a wink
Enjoy yourself, enjoy yourself
It's later than you think"
2018-05-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så borde man tänka! Livet ska levas nu!
2018-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
Ja, i morgon kan det vara för sent!
2018-05-14

  Janina Kaminska
Håller med Uljo.
2018-05-13

  ULJO
Så sant du skriver. Alla skulle vi tänka så.
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP