Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The mother!

Kvinnan som jag pratade om,om ni hängt med? (Vilken förolämpning)
Hon med barnet, som sjöng för sitt barn, och kände sig lugn med sitt barn...
Har idag för första gången, befunnit sig i ett kaos!

Kanske var det för ljudet som hon kände igen, ifrån sin bebis!
Kanske vad hen ville, att Hen-Det lilla barnet var otröstligt!
Vilken panik, det måste ha varit, för henne!
The mother!




Bunden vers av Mim
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-13 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim