Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskade lilla mamma


Då löven föll

Någon öppnade grinden

Då löven föll gick du

Allt vissnar och dör

Andas, andas

Med mig




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 536 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-13 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten