Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans är det dax för förlåtelse!

Tror på förlåtelse, många gör inte det.
Beror nog ofta på vad som ska förlåtas.

Svek gör ont, tårar som gråtits har torkat.
I hjärtat och själen bär man smärtan.

Ändå vill jag förlåta!




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-13 15:12



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Att förlåta är att frigöra sig för nedbrytande energi som påverkar en negativt, men det innebär inte att man accepterar gärningen i sig utan mer blir befriad från att låta det styra framåt i en nedåtgående spiral.

Mycket bra ordat, klokt och starkt av dig att ha viljan att förlåta!
2018-05-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text!
Ordet, förlåt, ändrar inte det förflutna, men har stor betydelse för framtiden.
2018-05-14

  Larz Gustafsson VIP
Det finns enorm kraft i förlåtelse.
I kristendomen, som jag representerar, är den ett fundament.
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP