Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mitt äldsta barnbarn i Arkansas USA kom fyra "grymma bilder" med ord som fick mitt hjärta att brista i gråt . Övriga bilder finns i min utställning:https://www.poeter.se/Se+Utstallning?writer_id=21428&gallery_id=11525 Bild Isaac Forslund


Mitt farmorshjärta brast i gråt


"Hej Farmor,

jag tog 4 grymma bilder

här ute i Arkansas vart vi bor

och jag tog också ett videoklipp

men jag vet inte hur jag ska skicka det.

Saknar dig och ha det så bra

puss och kram från Isaac" ??


Jag var i det tillståndet

då detta kom att det

blev läge för floder

av tårar i saknaden och

sorgen att de mina

är så långt borta


Ändock måste jag ju besinna

att kärleken består trots avstånd

och den är djup och ömsesidig

och jag har min utställning här på

poeter.se att gå tillbaka till med de

snart hundra bilder jag samlat på mig




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-13 16:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Mitt hjärta berörs
förstår dig!
2018-06-02

  anits VIP
Så fint kärleken når dig från ett älskat barnbarn!
2018-05-16

  Eva Helene VIP
Hjärteknipande om ett barnbarns och en farmors kärlek. Den kanske bara växer över avstånd ?
2018-05-15

  Rise Little One
Förstår dig fullständigt!
2018-05-14

  Solstrale VIP
:)
2018-05-14

    ej medlem längre
Kärleken når dig med ord från ett älskat barn - en gåva som trotsar alla avstånd.
2018-05-13

  Ess VIP
<3<3<3<3
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP