Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken viskar i ditt öra

Kärleken viskar i ditt öra,
möt upp i dungen bakom björken.

Bland blåsippor i den mjuka mossan
vill jag vila på din arm

Titta på molnen som drar förbi
med sina vita slöjor mot skyn

Lyssna till vindens brus
och fåglars kärlekssång

Vår lycka är som en ljummen vind
som smeker din kind

Jag viskar ditt namn
under björkens hägn

Afrodite min älskade







Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 723 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2018-05-13 17:18



Bookmark and Share


  charlotte VIP
så mycket visa ord i en enda text! fantastiskt
2020-01-06

  charlotte VIP
mycket känsla och väldigt vacker
2020-01-06

    ej medlem längre
Fin..
2018-05-13

    ej medlem längre
Mjuka vackra ord fyllda av kärlek.
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP