Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mäktiga jord

Mäktiga jord

Så svart
Silas mellan händerna
Sliter och drar
Fast på samma punkt
Rötter som slingrar sig åt alla håll

Mäktiga jord

Långt ifrån att ha någon kontroll
Naturens gåtor
Liv från en annan tid
Ett annat liv
En annan strid

Mäktiga jord




Fri vers av Lidde
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-13 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde