Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårsolens skugga

I gryningsljuset en stilla morgon

När naturen luktar nytvättat och fräscht 

Då känns det tungt att uptäcka

Att själen andas vemod

Och att vart andetag känns tungt

För trots att solen lyser på nyutslagna blad

Är det som om jag inte kan se och känna

Allt det som andas hopp och frid

Ty mitt hjärta gråter blod

Och vårbäckarna som porlar i yster dans

De får mitt inre att vilja gråta

Om jag bara gav mina slutna ögon en chans 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-13 17:38



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starka kontraster mellan känslorna!
2018-05-21

  ULJO
Livets ytterligheter
2018-05-15

    Dan Myrbeck
Det blir en väldigt stor kontrast mellan det man känner inom sig,
och den fina verkligheten utanför.
2018-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om de skarpa kontrasterna mellan det yttre och det inre!
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP