Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färre köp; billigare leva

Det blir allt billigare att leva med färre köp.  Det är så många livsmedel som man slutar att köpa för de är för dåliga. Det senaste i mitt fall är att jag slutat köpa ekologiska bananer. De har inte den kvalitet de utlovar. De smakar intet och har en tråkig konsistens.

Det var annat med de tre bananer vi barn tilldelades när den första bananbåten kommit till Sverige efter krigsslutet. Den smaken minns man ännu !




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-13 17:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Trist du slutar välja ekologiskt! Kanske äta upp dem fortare efter köp? Eller så är de redan lite föråldrade i vissa butiker för att vissa ställen inte har kunder som brukar som standard köpa ekologiskt. Kolla andra butiker?! :)
2018-05-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Jag köper från Orientaliska Frukt & Grönt butiker för att dem inte är odlade i laboratoriet. Alltid 12, 90 skr. och kommer från Costa Rica.
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/nils-odlar-bananer-i-vardagsrummet

2018-05-13

  Stay Golden
Billigare att leva, men priset på livet sjunker det med.
2018-05-13

  Feminaz
Tack för dina perspektiv du delar med dig av!
2018-05-13

    Sefarge VIP
Yees!
Ställ bättre krav
På bananer!
Och politikens
Dammsugar
Krämare!
För det är vi
Konsumenter
Som har makten
Eller?
:}
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP