Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr baserat på en verklig händelse. Direkt från gatukampen.


PRÄSTFIXERAD

nu får du höra det du vill höra

och inte det som du behöver höra

när öron klias är du idel öra

för själva budskapet får inte störa

 

nu kan du plocka

russin ur en kaka

för himmelskt bröd

det  vill du inte smaka

visst går det utför

som vid holmenkollen

men allt du vill är

att bli underhållen

 

 

LARZ GUSTAFSSON 13/5 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2018-05-13 18:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
I allmänhet känner Svenska Kyrkans präster inte den Gud de åberopar sig på.
2018-05-17

    Sefarge VIP
Att tala om gud
Är en sak
Att känna Gud
Är en annan
eller?
2018-05-17

    ej medlem längre
Urvattnat innehåll i vacker förpackning.
Vindflöjeltaktik.
2018-05-13

  Larz Gustafsson VIP
Nej, de är villolärare.
2018-05-13

  Viksten
Du är inte road av eklektikerna
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP